打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 榮耀重開........台灣代理商YNK已正式取得代理權!!

聽到你哋咁講 我相玩 闇騎 (大刀果隻)
要點玩?? 我玩緊 日榮DREAM SER 玩緊闇騎(爆敏) 都幾好玩
回復 支持 反對

我叫『聖騎士』

不知有沒有人記得我呢!?
回復 支持 反對

我吾知玩咩職好!!!
有冇人可以一次講晒杜特D職加點方法!!!
THX......
回復 支持 反對

....杜特...一定要遲d先玩......要睇官網出唔出 點裝

日板有木奶衣 8000血<--你先可以爆敏
韓板有韓服/學生服  +超多血<----先可以爆敏
新台板...未知......     所以建議大家唔好玩著杜特先            
另外有點裝的話 所有杜特可以爆敏......<----大把實例,唔信去韓板找我...
回復 支持 反對

死喇.你個個都諗定玩咩..--  想金玩到厭   未影/聖劍個d冇靚裝打怪食得c.
                                     元素哂爆錢
                                     杜特又唔知有冇點裝--
回復 支持 反對

我想問D人點買日板/韓板D點裝
回復 支持 反對

韓板呢.//的點可以係game內  買賣的....  分別有1000點
                                                                5000點
                                                                10000點
                                                                20000點
回復 支持 反對

原帖由 醉有米 於 27-7-2008 22:10 發表
死喇.你個個都諗定玩咩..--  想金玩到厭   未影/聖劍個d冇靚裝打怪食得c.
                                     元素哂爆錢
                                     杜特又唔知有冇點裝--

一齊玩杜特......
最好玩靈魂.
到時你,我,浪人3隻靈魂一齊放暗斧...
隻怪未來到都死左..唔洗要血
回復 支持 反對

原帖由 古道 於 28-7-2008 05:59 發表

一齊玩杜特......
最好玩靈魂.
到時你,我,浪人3隻靈魂一齊放暗斧...
隻怪未來到都死左..唔洗要血

你唔記得..我電腦..一玩靈魂會hand的--

諗著食老本...元素...名為 小醉

回復 支持 反對

原帖由 臭bee 於 27-7-2008 21:24 發表
我叫『聖騎士』

不知有沒有人記得我呢!?

我記得,我係qazqwesx
回復 支持 反對